10% korting op duiken bij Dive Friends Bonaire (niet op retail)

 


Bonaire Accommodaties

Auriga Ecolodge Bonaire De Ecolodge Bonaire ligt op slechts 15 minuten van de belangrijkste toeristische attracties, maar ver genoeg dat u rustig kunt ontspannen tussen de wonderen van de natuur.
Bonaire Vakantie Appartementen Bonaire Holiday Apartments biedt u sfeervolle, ruime en betaalbare bungalows aan met een tropische tuin.
Bonaire Zeezicht Appartementen Uw vakantiewoning op Bonaire is een ruim appartement met zeezicht in een unieke tropische tuin. Geniet van uw ontbijt in de zachte warme wind op de veranda en bewonder het geweldige uitzicht over de laaggelegen helft van het eiland.
Lac Bay Villa

Uitermate geschikt voor 4-8 personen. Lac Bay Villa heeft vier slaapkamers met air-conditioning. Lac Bay Villa is gelegen in een rustig en mooi natuurgebied aan de zuid-oostkant van Bonaire

Mangrove Casita on Lac Bay

In een afgelegen omgeving, omringd door de natuur, zitten we nog geen twee kilometer van een van 's werelds beste windsurfplekken. Wij bieden onafhankelijk denkende reizigers een rustige en handige uitvalsbasis voor hun verblijf op Bonaire.Duiken en Snorkelen

Bonaire East Coast Diving Bonaire East Coast Diving is de enige gespecialiseerde duik operatie op de beroemde oostkust van Bonaire en wij zullen u graag deze andere unieke duikervaring laten beleven.
Dive Friends Bonaire Dive Friends staat garant voor prachtig duiken op Bonaire en een goede service.


Bonaire Activiteiten

Echo is een non-profit organisatie gericht op het behoud van de Amazone papegaai (Amazona barbadensis ) . Echo wil deze missie door middel van onderzoek en monitoring, behoud en beheer en outreach onderwijs vervullen .

Glazen bodem boot tochten Ervaar onze glazen bodem boot tochten in het Bonaire Nationale marine park. Ga snorkelen, ontdek het rif of geniet van een sunset cruise.
GN Art U bent van harte uitgenodigd om tijdens uw verblijf op het eiland ons atelier in ‘het huis met de zon’ te bezoeken, onze kunst te bekijken en te genieten van ‘drijfhout kunst en meer’.
Duiken of snorkelen met een naturalist  


Curacao Links

RYAN Carrental Curacao Welkom bij ons wij kunnen u van goedkope tot luxe auto's bieden,
in diverse soorten en maten met of zonder airco, hand of automaat.
Voordelige Vakantie Villa's Curaçao De vakantiewoningen die u door VVV Curacao aangeboden worden onderscheiden zich door de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service.

Meer Informatie
Andere Links Bonaire Toerisme, Startpagina's, Link Directories en meer.

Copyright © 2008 - 2020 Bonaire Rent a Car