10% korting op duiken bij Dive Friends Bonaire (niet op retail)


10% korting
op duiken bij Dive Friends Bonaire

Dive Friends Bonaire

Als je bij ons een auto huurt krijg je 10 % korting bij Dive Friends Bonaire op tanks, bootduiken, en cursussen

Dive Friends Bonaire heeft meerdere locaties op het eiland waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om te duiken. Wel zo makkelijk!

Duikcursus in je eigen taal

Dive Friends biedt duikcursussen aan op alle niveaus in het Engels, Nederlands, Duits en Spaans. Ook kun je een van de vele specialties volgen. Leer meer over het gedrag van vissen als Underwater Naturalist of verbeter je foto’s van het onderwaterleven met de fotografie speciality.

Duiken van de kant of boot- & nachtduiken

Bonaire wordt al 23 jaar lang ieder jaar verkozen tot de beste plaats om te kantduiken ter wereld en heeft ruim 60 duikplekken die vanaf de kant bereikbaar zijn.

 

Je kunt echter ook per boot op unieke plaatsen komen die niet vanaf de kant bereikbaar zijn en waar je grote kans hebt om schildpadden en roggen te zien. Verwen jezelf ook eens met een spannende nachtduik en bekijk het rif op een heel andere manier.
 

Duiken en ecologie

De wateren rondom Bonaire zijn een marine reservaat en Dive Friends Bonaire zet zich tomeloos in om het te beschermen. De mensen bij Dive Friends werken gepassioneerd aan het behoud van de oceaan door regelmatig activiteiten te organiseren zoals clean-up duiken, door op het belang te wijzen van zonnebrandcrème zonder oxybenzonen en door het promoten van herbruikbare waterflessen. Wanneer je bij Dive Friends incheckt geven ze je een Marine Park oriëntatie en kunnen assisteren met je drijfvermogen voordat je start met je duiken.

Krijg 10% korting op je accommodatie bij Bonaire Holiday Apartments

Bonaire Holiday Apartments

Huur een auto bij ons en krijg 10% korting op je accommodatie bij Bonaire Holiday Apartments. Geniet van een sfeervolle, zelfstandige bungalow met een bloemrijke eigen tuin en een gemeenschappelijk zwembad.

Comfortabele & betaalbare bungalows

Na een rustige nacht in je heerlijke bungalow luister je 's ochtends naar de vogels, ontbijt je in je eigen tuin tussen de bloeiende bomen, struiken en cactussen en spring je daarna in het heldere zoutwater zwembad!

Voel je thuis

Elke bungalow is voorzien van alles dat je nodig zou kunnen hebben voor een zorgeloze vakantie. Je hebt onder andere tot je beschikking: een volledig uitgeruste keuken, comfortabele matrassen, air-conditioning in de slaapkamers en kabel-TV. En als je 's ochtends een wekker nodig hebt, zal de geur van vers-gezette koffie je snel in actie doen schieten. Dit alles op een rustige lokatie op loopafstand van het stadje.

De accommodatie bevindt zich in een rustige woonwijk, maar is enkel op 5 minuten loopafstand van Kralendijk met zijn restaurants, supermarkten, winkels, bars en de boulevard aan de turquoise-blauwe zee.

 

Copyright © 2008 - 2020 Bonaire Rent a Car